Na stołach w restauracjach przeważnie możemy zauważyć serwetki w mniej lub lepszym serwetniku i przyprawy, które często ustawione są tak jakby ktoś je tam zostawił dawno temu i zapomniał je uzupełniać i myć. Jeżeli chcemy żeby nasz restauracja przyciągała ludzi musimy zadbać o każdy szczegół między innymi o przyprawniki. Jeśli dostajemy od dystrybutora jakiś produktów przyprawniki i do tego jeszcze serwetniki, to dobrze by na wszystkich stoliku były identyczne zestawy. A najlepszym rozwiązaniem jest zakup takich samych przyprawników i serwetników na wszystkie stolik w jakimś ładnym kolorze bez dodatkowych napisów reklamujących jakiś koncern, zobacz kompletną propozycję na tej stronie. Zadbajmy o to, żeby lokal, do którego trafia głodny człowiek naprawdę przyciągało nie jedynie dobrym potrawami, ale też fajnym wystrojem. Postarajmy się, by każda osoba wkraczająca do naszego lokalu czuli się przyjemnie już od momentu przekroczenia sali. Diabeł tkwi w szczegółach, więc nie zapominajmy, że porządny przyprawnik to nie tylko dwie przyprawy, a również oliwa lub inna orientalna przyprawa, która będzie pasowała do atmosfery lokalu i serwowanych w nim dań.